Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Veronica

Blog van Harrie: Veronica

20 nov 2013 - Door: Harrie Timmermans

Onlangs heb ik de Veronica-gids opgezegd. Na ongeveer 20 jaar. Een reden is natuurlijk dat je tegenwoordig geen gids meer nodig hebt om te weten wat er op televisie komt. Maar ik ergerde me er ook aan dat nieuwe klanten werden geworven met allerlei aanbiedingen terwijl ik daar als vaste klant nooit voor in aanmerking kwam.

De aardige mevrouw die ik aan de lijn kreeg deed nog verwoede pogingen om me over te halen te blijven. Zowaar kreeg ik opeens een “speciale aanbieding”. Ik bedankte vriendelijk. Mosterd na de maaltijd. Ze hadden immers twintig jaar de tijd gehad. Merktrouw wordt niet echt gekoesterd.

Dat gevoel krijg ik ook bij de verkoop van kaartjes via Vakantieveiling. Ik heb hierover al eerder opmerkingen gemaakt. In het ED laat PSV weten dat vaste supporters niet gedupeerd worden. Ik waardeer de poging van de club om tekst en uitleg te geven. Dat neemt niet weg dat er vraagtekens bij die uitleg te plaatsen zijn.

Het is juist de bedoeling van Vakantieveiling om mensen in staat te stellen “onder de prijs” te kopen. En ook al bewaak je de gemiddelde prijs van een wedstrijd per seizoenkaart, dan is er nog steeds een groot verschil met losse verkoop. En het bredere bereik van deze site dan? Volgens mij is PSV.nl onlangs weer in de prijzen gevallen. Een volle bak is uiteraard wel een steun voor de ploeg. Steun die hard nodig is. Juist nu.

Laatst bijgewerkt : 20 nov 2013 - 8:56