Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Boze droom

Blog van Harrie: Boze droom

9 dec 2013 - Door: Harrie Timmermans

Volgens mij ben ik niet de enige die zich zondagmorgen bij het ontwaken in de arm heeft geknepen: "Is het echt waar of was het alleen maar een boze droom?". Wat een avond. Eentje die een plaats krijgt in de top-10 van dramatische wedstrijden.

Dat neemt niet weg dat ik trots ben op de supporters. In de aanloop naar deze wedstrijd hebben de verschillende supportersgroepen van PSV de handen ineen geslagen onder het motto "Eendracht maakt macht". De gezamenlijke oproep om het team te ondersteunen had effect.

Ook in slechte tijden blijf je supporter. Juist in slechte tijden. De spelers van hun kant werkten zich het snot voor de ogen. En deelden na afloop hun gevoel van moedeloosheid en machteloosheid met de fans op de Oost-tribune.

De harde en nuchtere realiteit is echter dan we in een ongekende sportieve crisis zitten. Een complexe crisis die niet op te lossen is met eenvoudige maatregelen voor de bühne. Nu gaat het om visie en leiderschap. "This is your wake up call" stond er niet voor niets op het spandoek.

Laatst bijgewerkt : 9 dec 2013 - 8:04