Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: D-woord

Blog van Harrie: D-woord

10 dec 2013 - Door: Harrie Timmermans

Marcel Brands is een geplaagd man. De huidige situatie gaat hem ook zeer aan het hart. Als je met hart en ziel ontelbare uren in touw bent voor de club en het leidt niet tot goede resultaten, dan ben je daar ziek van. Dat geldt zeker ook voor Marcel.

De afgelopen periode heb ik meerdere malen contact met hem gehad. En ik kan uit eigen ervaring spreken dat hij de ogen niet sluit voor de situatie. En misschien nog belangrijker: hij sluit niet zijn oren.

Hij heeft de tijd genomen om met ons en met supporters in gesprek te gaan. Niet wegduiken maar de confrontatie met de werkelijkheid aangaan. Dat deed Marcel ook toen hij door een journalist van de Telegraaf werd gevraagd of degradatie uit te sluiten was. Dat werd meteen vertaald in een kop dat het “D-woord” in Eindhoven is gevallen.

Marcel moet niet te hard worden aangevallen als hij de huidige situatie onder ogen ziet. Dat kan ook moeilijk anders als je de slechtste resultaten sinds meer dan 40 jaar boekt. Tegelijkertijd mag niemand, ook Marcel niet, zich neerleggen bij die situatie. De ambitie om een topclub te zijn mag niet verdwijnen. Ik ben ervan overtuigd dat Marcel dat ook hartgrondig met me eens is.

Laatst bijgewerkt : 10 dec 2013 - 13:53