Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Kapitein

Blog van Harrie: Kapitein

5 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

Toen op oudejaarsavond de klok bijna twaalf uur aangaf voelde dat als een opluchting. 2013 was voor ons als PSV-supporters niet geworden wat we er van tevoren van verwacht hadden. En dan druk ik me nog mild uit.

Het voordeel van zo'n slecht jaar is dat het eigenlijk alleen maar beter kan gaan. Dat 2014 het jaar moge zijn van het terug vinden van de weg ophoog. Waarin we het geschonden blazoen oppoetsen met bloed, zweet en tranen. Waarbij inzet en passie worden beloond met de onvoorwaardelijke steun van de supporters.

Het was mooi om te horen dat Tiny Sanders op de nieuwjaarsreceptie zijn speech begon met het uitspreken van trots over de wijze waarop de supporters de ploeg in moeilijke tijden hebben ondersteund. Hij maakte kort daarna zijn aanstaande afscheid bekend.

Sanders kwam in 2010 als kapitein aan boord van een schip wat financieel dreigde te kapseizen. Met dank aan zijn stuurmanskunst kwam het schip weer in balans. Klaar om uit te varen naar sportief succes. Onder leiding van een nieuwe kapitein, waarschijnlijk iemand met meer achtergrond in de wondere wereld van de voetballerij.

Laatst bijgewerkt : 5 jan 2014 - 15:48