Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Orakel

Blog van Harrie: Orakel

13 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen week leek het er op dat het Orakel van Delphi even was neergestreken op Maspalomas. De ene na de andere toekomstvisie vloog ons om de oren. De meest in het oog springende was de aankondiging dat PSV een stadion van 50.000 toeschouwers wil.

Deze mededeling riep bij mij meer vragen dan antwoorden op. Dus legde ik mijn oor te luister bij de "achterblijvers" in het Philips Stadion. Ik vroeg of er een rapport lag waaruit de onderbouwing bleek van het aantal van 50.000.

Dat bleek niet het geval. Ook is er geen sprake van uitgewerkte tekeningen. En er is ook nog geen besluit genomen over verbouw danwel nieuwbouw. Met andere woorden: de soep wordt niet zo heet gegeten als die wordt opgediend. En bovendien moet je de soep met een korreltje zout nemen.

Dat neemt niet weg dat het goed is om na te denken over de toekomst en een gedurfde stip aan de horizon te zetten. Maar dan wel een zo concreet en realistisch mogelijke stip. Wellicht is het een idee om de supporters, de ruggengraat van de club, intensief bij de discussie te betrekken. In Rotterdam hebben ze het voorbeeld gegeven hoe het niet moet.

Laatst bijgewerkt : 13 jan 2014 - 8:05