Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Topper

Blog van Harrie: Topper

16 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

Hoewel de stand op de ranglijst anders doet vermoeden, is er aanstaande zondag wel degelijk sprake van een topper. Wedstrijden tussen PSV en Ajax zijn altijd bijzonder. En gelukkig is er dit keer geen NS die roet in het eten gooit.

Het predicaat "topper" is ook van toepassing op onze nieuwe aanwinst Bryan Ruiz. Marcel Brands verdient een compliment voor het binnen halen van deze speler. Hopelijk voor langer dan 6 maanden maar dat zal de toekomst leren.

Of we meteen vanaf de eerste minuut wonderen mogen verwachten, is de vraag. Gebrek aan wedstrijd- en trainingsritme en een volstrekt nieuwe omgeving zouden valide excuses zijn. Maar het zou wel lekker zijn als hij er in de tweede helft in komt en vlak voor tijd met een geplaatst balletje de 0-1 er in prikt.

Helemaal ondenkbaar is dat niet. In het seizoen dat FC Twente kampioen werd (2009-2010) wonnen de Tukkers veel van hun wedstrijden met maar 1 doelpunt verschil. En vaak was het dezelfde speler die laat in de tweede helft de winnende goal scoorde: Bryan Ruiz.

Laatst bijgewerkt : 16 jan 2014 - 15:46