Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Tekort

Blog van Harrie: Tekort

20 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax proefde je een bepaald soort optimisme. Vertrouwen in de goede afloop. De komst van Bryan Ruiz hielp daar aan mee. Misschien was het meer hoop dan verwachting, maar het gevoel was goed.

Dat goede gevoel werd bevestigd tijdens de eerste helft. PSV speelde overtuigend en was de bovenliggende partij. En er kwamen kansen. Niet een of twee maar een handvol goede mogelijkheden om verdiend een voorsprong te nemen. Maar zoals al vaker dit seizoen deed de ploeg zichzelf zwaar tekort.

In de tweede helft kon PSV het overwicht niet behouden en ging de wedstrijd gelijk op. De voorsprong van Ajax kwam uit de lucht vallen maar vanaf dat moment leek het wel of de ploeg een verloren wedstrijd speelde. We kwamen simpelweg tekort om aanspraak te maken op een punt of zelfs meer. Een tegenslag komt PSV dit seizoen niet te boven.

De supporters die aanwezig waren in Amsterdam hadden genoeg tijd om in de trein na te praten. Met een ruime bocht, via Rotterdam werd naar Eindhoven gereisd. De gelatenheid overheerste. Uitgeschakeld in Europa, in de beker en voor het zesde jaar op rij geen schaal. Slik.

Laatst bijgewerkt : 20 jan 2014 - 8:23