Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Gespreid bedje

Blog van Harrie: Gespreid bedje

30 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

De RvC is druk bezig met het zoeken naar een opvolger voor Tiny Sanders. Net als iedereen ben ik erg benieuwd naar ons nieuwe boegbeeld. De nieuwe directeur treft een club aan die in financieel opzicht gelukkig in rustiger vaarwater zit. Maar om nou te zeggen dat hij in een gespreid bedje komt.

Sportief gezien is er een hoop werk aan de winkel. Dit seizoen is definitief te beschouwen als een overgangsjaar, daar hebben de supporters zich bij neergelegd. Maar voor volgend seizoen kunnen we daar geen genoegen mee nemen. Ook op het gebied van supportersbeleid is er nog een wereld te winnen.

Om met de nieuwe directeur meteen een goede start te maken, werken we aan het opstellen van een supportersagenda. Daarbij haken we aan bij de aanbeveling van Forum PSV: “Benoem dienstverlening aan supporters als core business en werk dit uit in een vraaggericht dienstverleningsconcept waarmee PSV zijn supporters verleidt en bindt. “Beloon” trouwe supporters”.

Supporterszaken moeten een vaste plek op de agenda van de directie krijgen. Nadenken over sfeer in het stadion, vervoersvoorwaarden bij uitwedstrijden, gespreide betaling van seizoenkaarten, voldoende open trainingen, geen tickets via vakantieveiling daar waar trouwe supporters de volle mep betalen. Onderwerpen genoeg. Heb je tips of suggesties? Kom maar op!

Laatst bijgewerkt : 30 jan 2014 - 10:30