Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie NEC-PSV

Verkoopinformatie NEC-PSV

31 jan 2014 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 22 februari 2014, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 1 februari om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 21 februari om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als ook voor een buscombi. In verband met beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak is er maximaal plaats voor 6 bussen en 30 auto’s, in totaal 400 tribunekaarten

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de (barcode van) de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet eerder gedaan is.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 16,-
Buscombi leden Supportersvereniging PSV € 25,-
Buscombi PSV Club Cardhouders € 35,-

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats "de Gagel" aan de A50 tussen Oss en Nijmegen tussen afslag 16 en afslag 17. Het omwisselen vindt plaats tussen 19.15 uur en 19.45 uur. Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak waar men de auto kan parkeren. In verband met de beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak, zijn er maximaal 100 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 31 jan 2014 - 16:08