Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Dieper

Blog van Harrie: Dieper

3 feb 2014 - Door: Harrie Timmermans

Net als je denkt dat we niet meer dieper kunnen zinken, krijgen we in Waalwijk een draai om de oren waarvan we als supporters toch echt even moeten bijkomen. RKC, met alle respect, zeker voor de trainer die vele jaren voor onze club zijn beste krachten gaf. Maar dat mag toch geen "Angstgegner" zijn.

De nummer laatst werkt met een schamele begroting maar kennelijk maakt dat hongerig en creatief. Iets wat we van onze ploeg helaas niet konden zeggen. Door het veelvuldige balbezit leken we de bovenliggende partij maar aanvallend waren we zo stomp als wat.

In tegenstelling tot RKC die bijna 1 op 1 liep wat betreft het omzetten van kansen in goals. Was er dan niks positiefs? De broodjes kroket en fricandel waren van een behoorlijk niveau en de prijs was schappelijk. En het uitvak bleef de hele wedstrijd achter de ploeg staan: "PSV, wat je met me doet, trots ben ik in voor- en tegenspoed".

Op de terugweg kwamen we langs het mooi verlichte Efteling-hotel. Een icoon voor Brabant. Een symbool voor succesvol ondernemen. Zakelijk, innovatief, trots op de identiteit, met oog voor de klant. Misschien dat bestuur, staf en selectie op hun vrije dag daar eens samen naar toe moeten gaan. Niet om in sprookjes te geloven maar om de kunst af te kijken.

Laatst bijgewerkt : 3 feb 2014 - 8:14