Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Gek geworden?

Blog van Harrie: Gek geworden?

5 feb 2014 - Door: Harrie Timmermans

Gisterenavond laat kreeg ik een WhatsApp-berichtje van een betrokken PSV-fan: "Matavz verkopen, zijn ze helemaal gek geworden?" Hij reageerde daarmee op de berichten in de media die steeds sterker wijzen op de verkoop van de spits.

Het gemis aan scorend vermogen is dit seizoen een van de grootste problemen. Dat werd afgelopen zondag weer eens pijnlijk duidelijk. Al hadden we nog een uur extra tijd gekregen dan nog had ik ons niet zien scoren.

Dan lijkt de verkoop van Matavz gek. Lijkt. Want in de afgelopen jaren heeft hij zich niet echt onderscheiden als een doelpuntenmachine. En dit seizoen is het min of meer lood om oud ijzer gebleken wie er in de spits staat. Locadia scoorde tot dusver zelfs meer goals.

Bovendien zijn er alternatieven. Onze huurling Ruiz kan daar eventueel ook spelen. Dan houdt hij Luciano Narsingh ook niet uit de basis. Het grootste voordeel is wel dat met een zak met geld in de achterzak nu meteen de zoektocht kan beginnen naar een nieuwe spits die er wel gewoon 25 per jaar inschiet.

Laatst bijgewerkt : 5 feb 2014 - 12:54