Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Hiddink-effect

Blog van Harrie: Hiddink-effect

9 feb 2014 - Door: Harrie Timmermans

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente werd her en der gesuggereerd dat er sprake was van een Hiddink-effect. Zelfs op televisie werd er over gesproken. Ik moest daar een beetje om lachen.

Alsof Guus een toverstokje heeft waarmee hij de wereld naar zijn hand kan zetten. Ik heb hem heel hoog zitten maar we laten we alsjeblieft met twee benen op de grond blijven. Als hij een paar procent positiviteit en professionaliteit kan toevoegen in de resterende maanden, dan mogen we in onze handen knijpen.

En dat de critici zeggen dat daarmee gemaakte beleidsfouten niet moeten worden gemaskeerd, daarin hebben ze zeker een punt, dat doet alleen niks af aan het feit dat Marcel Brands een goede zet heeft gedaan. Beter laat dan helemaal niet.

De overwinning op Twente was lekker. De ploeg leverde een teamprestatie. Zonder andere spelers tekort te doen wil ik twee spelers met name noemen: Park en Hiljemark. Met name die laatste gaf zijn visitekaartje af. Het wordt voor de bankzitters wel heel erg lastig om hem uit de basis te spelen.

Laatst bijgewerkt : 9 feb 2014 - 19:46