Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Correctie clubblad februari 2014

Correctie clubblad februari 2014

18 feb 2014 - Door: AR

In ons clubblad van februari staat een verslag van de Algemene Ledenvergadering. In het artikel staat een quote opgenomen van Ger van Os:

"We moeten stoppen met de samenwerking. PSV heeft ook haar handtekening gezet onder het contract, de winkel is onder andere reeds gesloten, de vereniging heeft een groot bedrag betaald voor het museum, maar de integratie van ONS PSV is na een jaar nog steeds niet gerealiseerd. PSV heeft eerst afspraken na te komen, die contractueel zijn vastgelegd. Het bestuur moet de club wijzen op contractbreuk en PSV kleur laten bekennen:
Waar willen jullie nu eerlijk gezegd naar toe de komende jaren".

Ger heeft aangegeven dat een cruciaal onderdeel van wat hij heeft gezegd niet is opgenomen in het citaat. Namelijk de toevoeging aan de eerste zin, na het woord "samenwerking": "op deze manier". Vandaar deze mededeling als correctie op het artikel.

De gesprekken omtrent de integratie van ONS PSV in de Supver zijn nog steeds gaande. De door de ledenvergadering geformuleerde principes gelden daarbij als uitgangspunt: onafhankelijkheid, behoud van de eigen identiteit (belangenbehartiging en dienstverlening) en laagdrempeligheid (contributie).

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2014 - 8:54