Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Go Ahead Eagles-PSV

Verkoopinformatie Go Ahead Eagles-PSV

18 feb 2014 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 1 maart 2014, 19.45 uur

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt vrijdag 28 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar voor een buscombi. Er zijn in totaal 400 staanplaatsen beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Ventweg tegenover Mc Donalds, afslag 52 van de A59) en Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Go Ahead Eagles – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 16.45 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2014 - 16:06