Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Appeltje

Blog van Harrie: Appeltje

21 mrt 2014 - Door: Harrie Timmermans

Met twee thuiswedstrijden voor de boeg kan PSV de druk op de concurrentie flink opvoeren. Op papier lijkt dat geen al te moeilijke opgave. Roda JC vertoeft in de staart van de Eredivisie en draait geen al te best seizoen.

Toch heeft de ploeg uit Kerkrade PSV de afgelopen drie wedstrijden pijn gedaan. In maart verloor PSV dure punten in de race om het kampioenschap toen Roda een paar minuten voor tijd de gelijkmaker maakte. Dick Advocaat ontplofte langs de lijn van woede.

Die wedstrijd kreeg nog een vervelend staartje door de gebaren die Jeremain Lens maakte naar de meegereisde supporters. En we zijn ook de wedstrijden in oktober niet vergeten. Binnen vier dagen won Roda twee keer van PSV. Eerst in Limburg voor de competitie en daarna in Eindhoven voor de beker.

Het mag duidelijk zijn dat PSV een appeltje te schillen heeft met Roda. En gelukkig is de situatie van oktober niet te vergelijken met nu. Als je met zoveel passie en strijd kunt spelen zoals tegen Vitesse, dan kun je ook Roda een jas geven.

Laatst bijgewerkt : 21 mrt 2014 - 9:02