Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Oprichting Chapter Pink

Oprichting Chapter Pink

22 mrt 2014

Vanavond wordt een Chapter overeenkomst getekend tussen de initiatiefneemsters (Wendy, Patricia en Debbie) van Chapter Pink, PSV in the Community en de Supportersvereniging PSV. Daarmee is het Chapter Pink officieel een feit!

Wat zijn Chapters?
Chapters zijn afdelingen binnen de Supportersvereniging PSV. Hiermee volgt de Supportersvereniging het voorbeeld van Schalke 04 die afdelingen verspreid heeft over heel Europa. Chapter Pink is na Chapter Randstad, Chapter Limburg, Chapter Zeeland en Chapter BelgiŽ het 7de Chapter dat in korte tijd is opgericht. Inmiddels zijn ook Chapter East Light en Chapter 5611 opgericht.

De Chapters zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de leden meer affiniteit krijgen met de club PSV.

Doelstellingen Chapter Pink
De doelstelling van Chapter Pink is de bevordering van de homoacceptatie binnen het (betaalde) voetbal. Het Chapter is een vereniging voor supporters met een Rood-wit hart en een roze randje. Chapter Pink is bedoeld om samen met alle LHBT PSV fans een saamhorigheidsgevoel te creŽren tussen alle supporters. Voetbal is voor iedereen, hierbij is wederzijds respect van belang. Afkomst, religie, homoseksualiteit enz. zijn daarbij niet van belang, de kern is de liefde voor de club, het Ďhart voor PSVí.

Wij willen de mogelijkheden nagaan om in de toekomst een echte Chapter Pinkbus te laten rijden naar uitwedstrijden en bij succes te zorgen dat deze kan blijven rijden. Daarnaast zijn we ook voornemens om in de toekomst een uitje te organiseren.
Vooralsnog zullen we gaan beginnen met de samenkomsten voor-, tijdens, en/of na de wedstrijden in Kafee Kix op het Stratumseind te Eindhoven. Tijdens deze momenten is de kans groot dat jullie ons daar ook treffen, daar wij allemaal ook Steward zijn bij PSV en ook daar een werkverplichting zijn aangegaan, wordt dat een kwestie van afwisselen en creatief plannen.
Ook zal de Chapter Pink aanwezig zijn tijdens de viering van Roze Zaterdag in Eindhoven op 5 juli 2014.

Meld je aan bij de Supportersvereniging PSV

Hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen betekenen voor de LHBT PSV supporters. Leden van de Supportersvereniging PSV kunnen gratis lid worden van Chapter Pink. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen onze Chapter.
Ben jij LHBT PSV supporter en wil je je aanmelden bij Chapter Pink stuur dan een mail naar Chapter Pink met daarin:
* je naam
* woonplaats
* lidmaatschapsnummer Supportersvereniging PSV

Voor vragen, opmerkingen, ideeŽn en/of klachten mag je ook altijd mailen aan Chapter Pink