Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: End of Season

Blog van Harrie: End of Season

10 apr 2014 - Door: Harrie Timmermans

Al een hele tijd terug zijn de voorbereidingen getroffen voor onze zogenaamde "End of Season Party" op 3 mei in ons Supportershome. We willen er uiteraard weer een mooi feest van maken wat dit jaar wordt opgeleukt met artiesten als Kelly Pfaff en Rene Schuurmans.

In dat kader werd op enig moment geopperd dat het einde van de reguliere competitie wel eens niet het einde van het seizoen voor PSV zou kunnen betekenen. PSV zou immers ook play-offs kunnen gaan spelen. Die suggestie werd echter met een goot gevoel voor optimisme van tafel geveegd.

En laten we ook hopen dat het zover niet hoeft te komen. En dat de ploeg de laatste wedstrijden alles op alles zet om bij de eerste vier te eindigen. Er wordt wel eens gezegd dat wedstrijden tegen topploegen op zich staan. Gelukkig maar zou ik zegen want aan de twee laatste wedstrijden ontlenen we niet zoveel vertrouwen.

Ook als fans laden we ons weer op om de ploeg te ondersteunen. Het gaat nu niet om mooi voetbal maar puur om het resultaat. Want er staat veel geld op het spel. En dan heb ik het niet over de kosten van het maken van een sticker met daarop "almost" om op de posters van ons feest te plakken.

Laatst bijgewerkt : 10 apr 2014 - 7:34