Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Input gevraagd voor de Supportersagenda

Input gevraagd voor de Supportersagenda

4 jun 2014 - Door: AR

Op 2 mei 2014 brachten wij het volgende bericht naar buiten:

Supportersvereniging PSV maakt zich ook grote zorgen

Afgelopen donderdag is een statement naar buiten gebracht van een groot aantal supportersgroeperingen. Daarin wordt onder andere aangedrongen op het vertrek van Marcel Brands, wijzigingen in de technische staf en veranderingen in de RvC.

Wij begrijpen de boosheid en de frustraties van de supporters.

De Supportersvereniging PSV maakt zich ook grote zorgen over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Langzaam maar zeker zijn we afgegleden naar een voor een topclub onwaardig niveau. Dit signaal hebben wij ook meerdere malen laten horen.

In een recent gesprek met commissaris Hans van Breukelen hebben wij onze zorgen overgebracht en is afgesproken om na het seizoen aan tafel te gaan met de directie in nieuwe samenstelling en de RvC. Wij zijn uiteraard benieuwd naar de visie en wat er gaat gebeuren om het tij te keren. De punten uit het statement zullen worden meegenomen.


We zijn bezig met de voorbereiding van dit gesprek. Graag willen we jullie vragen input hiervoor te geven. In het gesprek willen we graag verduidelijken wat voor gevoel er heerst onder de supporters. Als we alles verzameld hebben zullen we een overzicht maken op onze website zodat jullie op de hoogte blijven van wat er besproken wordt.

Zodra het gesprek heeft plaatsgevonden zullen we dit terugkoppelen. Ook deze terugkoppeling vind je terug op onze website. De onderwerpen waar we graag input over ontvangen:
- Stadion en faciliteiten
- Elftal
- Beleid van PSV

Gelieve jullie meningen vůůr zondag 15 juni 2014 te verwoorden in een e-mail en deze te sturen naar info@supver-psv.nl.

We zien jullie input graag tegemoet!

Laatst bijgewerkt : 4 jun 2014 - 9:30