Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gesprek Marcel Brands en Supportersvereniging PSV

Gesprek Marcel Brands en Supportersvereniging PSV

25 jun 2014 - Door: AR

Vanochtend heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Marcel Brands en de Supportersvereniging PSV.

De reden van dit gesprek was om wat meer inzicht te krijgen in de zaken die er op dit moment spelen bij PSV. Marcel heeft aangegeven momenteel druk bezig te zijn met versterkingen in alle linies in de vorm van een spits, middenvelder en een centrale verdediger.

Aanstaande donderdag, 26 juni 2014, vind de eerste training plaats op Sportcomplex De Herdgang. Of Bakkali hierbij aan zal sluiten is nog maar de vraag aangezien hij tot heden geen duidelijkheid heeft verschaft over zijn contract bij PSV.

Tevens is medegedeeld dat er op 24 juli 2014 een oefenwedstrijd zal worden gespeeld in Berlijn, tegen Hertha BSC. Verdere informatie zal verschijnen op www.psv.nl. Dit is tevens de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de Europa League.

In de eerste helft van het aankomend seizoen zal er een forumavond plaatsvinden met Marcel Brands en Toon Gerbrands. De reden van deze forumavond zal voornamelijk een kennismaking en de visie van Marcel en Toon op de komende seizoenen betreffen. Verdere invulling zal tegen die tijd op onze website verschijnen.

De Supportersvereniging heeft een goed gevoel overgehouden aan dit gesprek.

Laatst bijgewerkt : 25 jun 2014 - 14:20