Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Lierse SK-PSV

Verkoopinformatie Lierse SK-PSV

Verkoopinformatie Lierske SK-PSV

11 jul 2014 - Door: AR

Lierse SK – PSV (20-07-2014)

Competitie:
Vriendschappelijk

Datum en aanvang:
Zondag 20 juli 2014, 15.00 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 10 juli om 10.00 uur en eindigt uiterlijk zaterdag 19 juli om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle 500 kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt door de Supportersvereniging PSV geen busreis georganiseerd. Per PSV Club Card kun je 1 toegangskaart kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.

Op last van de Belgische autoriteiten vindt de verkoop plaats via PSV en niet via de club in België. Op de wedstrijddag zal er ook geen kassaverkoop zijn.

PSV supporters dienen te parkeren op het gratis parkeerterrein in de Rivierstraat, gelegen in de nabijheid van het stadion.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Zitplaats kind tot en met 16 jaar € 9,00
Zitplaatsen volw. € 19,00

Indien je een toegangskaart voor een volwassene wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “auto.” Indien je een zitplaats voor een kind tot en met 16 jaar wilt boeken wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “trein”. Dan wordt automatisch de juiste prijs berekend.

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk zaterdag 19 juli om 16.00 uur te melden bij PSV Kaartverkoop, gevestigd in PSV FANworld ingang 17 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt.
Omwisselen op de wedstrijddag in Lierse is niet mogelijk.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.Laatst bijgewerkt : 11 jul 2014 - 9:04