Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Speel ook mee met de gratis PSV Pool 2014/2015

Speel ook mee met de gratis PSV Pool 2014/2015

18 jul 2014 - Door: Chris

Enkele weken geleden zijn de PSV spelers weer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen begint op donderdag 31 juli met een wedstrijd in de voorronde voor de Europa League. De mogelijke tegenstander wordt vanmiddag bekend gemaakt.

Dit is tevens de eerste wedstrijd voor de PSV Pool 2014/2015. In principe verloopt de pool zoals in voorgaande jaren.

Na iedere inzending krijg je weer een email met je prognose als controle voor jezelf. Als je je prognose wilt veranderen zend je gewoon opnieuw in; de nieuwe prognose wordt meegenomen en de oude wordt verwijderd.

Een punt wat ook nog niet veranderd is is dat er ook dit jaar weer een prachtige hoofdprijs te winnen is. De winnaar aan het einde van het seizoen wint namelijk het dan een nieuw wedstrijdshirt! Daarnaast zullen de nummers 2 en 3 ook nog een prijs gaan krijgen.

Dit jaar worden er ook weer subklassementen gemaakt worden van 10 aan één gesloten wedstrijden. De winnaar van een subklassement wint dan een waardebon uit de supporterswinkel van € 5,00

Als je nog niet meespeelde vorig seizoen, dan kun je je nu nog aanmelden via het aanmeldformulier vinden op de pool-pagina.

Laatst bijgewerkt : 18 jul 2014 - 12:22