Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Normalisering

Blog van Harrie: Normalisering

12 okt 2014 - Door: Harrie Timmermans

Daar waar bondscoach Guus Hiddink flink aan de slag moet met de normalisering van de omgangsvormen binnen zijn selectie (Van Persie versus Huntelaar, wat een vertoning!), zijn wij achter de schermen hard bezig met de normalisering van de wijze waarop supporters worden behandeld die uitwedstrijden willen bezoeken.

Anderhalve week geleden werd ik gebeld door een journalist van het Algemeen Dagblad. Hij wilde mijn reactie weten op een rapport waaruit bleek dat er een toename was van incidenten rondom wedstrijden. Ik gaf aan dat ik het regime van verplichte buscombiís te streng vond.

Het beknot fans in hun bewegingsvrijheid met als gevolg dat sommigen proberen om kaarten op thuisvakken te bemachtigen met alle gevolgen van dien. Ik sprak ook de vrees uit dat burgemeesters, met de cijfers in de hand, nog sneller zouden overgaan tot vervoersbeperkingen. De eerste de beste keer kreeg ik helaas gelijk.

De burgemeester van Utrecht wilde namelijk een 100% verplichte buscombi opleggen. We hebben hemel en aarde moeten bewegen om er nog een gedeeltelijke autocombi uit te slepen. Het bewijst dat we nog een lange weg te gaan hebben. Maar we gaan door. Omdat we het onrechtvaardig vinden dat de overgrote meerderheid van goedwillende supporters de dupe wordt van het gedrag van enkelen.

Laatst bijgewerkt : 12 okt 2014 - 13:29