Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie: FC Utrecht - PSV (26-10-2014)

Verkoopinformatie: FC Utrecht - PSV (26-10-2014)

13 okt 2014 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 26 oktober 2014, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start zaterdag 11 oktober om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 24 oktober om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 16,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt tussen 13.15 uur en 13.45 uur plaats in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht”, tussen afslag 17 en 18 van de A2). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht”, tussen afslag 17 en 18 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Utrecht – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 12.45 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 14 okt 2014 - 14:53