Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > EL: Steun PSV in Europa tijdens PSV-Panathinaikos

EL: Steun PSV in Europa tijdens PSV-Panathinaikos

15 okt 2014 - Bron: PSV.nl - Door: Chris

PSV speelt op donderdag 23 oktober in de UEFA Europa League tegen Panathinaikos. Bij winst kan PSV een belangrijke stap in de groepsfase zetten. PSV zou de Grieken dan op zes punten achterstand zetten. Heb jij nog geen kaarten en wil jij er bij de aftrap om 21.05 uur bij zijn? Koop dan kaarten via PSV Kaartverkoop Online en steun PSV in Europa! Er zijn al kaarten vanaf € 17,50.

Twee kaarten per PSV (Seizoen) Club Card
Per (Seizoen) Club Card kun je twee toegangsbewijzen kopen voor de wedstrijd tegen Panathinaikos. Kaarten voor de oosttribune en de westtribune kosten € 17,50. Voor vak A, B, E, F, M, N, O, S, T en U is het tarief € 25,- per kaart en voor vak C, Ere Zuid ( Z), D, P, Ere Noord zijn er kaarten voor € 35,- te verkrijgen. Toegangskaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via internet en via PSV Kaartverkoop. Bestel je toegangskaarten online via PSV Kaartverkoop Online en je hebt de kaarten direct in huis! Je ontvangt een e-ticket, dat je thuis kunt printen. Daarnaast vindt er op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur kassaverkoop plaats aan de stadionkassa’s bij ingang 11. Ook dan kun je twee kaarten per PSV (Seizoen) Club Card aanschaffen.

Family Corner en Jongerenrang
Naast de onderste ring, zijn ook de Family Corner en de Jongerenrang (vak ZZ) geopend. Kinderen tot en met 12 jaar betalen voor een toegangsbewijs op de Family Corner 7,50. Volwassenen betalen daar € 17,50. Voor vak ZZ betalen jongeren tot en met 16 jaar € 10,- per kaartje.

Laatst bijgewerkt : 15 okt 2014 - 14:15