Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Comfortabel

Blog van Harrie: Comfortabel

19 okt 2014 - Door: Harrie Timmermans

Het is lang geleden dat PSV met een 3-0 stand de rust in kon gaan in een wedstrijd die er echt toe doet. Comfortabel. Ook voor de supporters die de afgelopen jaren strakke bilspieren hebben gekregen door wedstrijden die met hangen en wurgen over de streep getrokken werden.

En deze wedstrijd deed er toe. Want dit zijn de wedstrijden die een seizoen kunnen kantelen. Als je verliest kun je zomaar in een negatieve spiraal komen en een “herfstdepressie” kan je zomaar de titel kosten.

In tegenstelling tot eerdere thuiswedstrijden dit seizoen, greep de ploeg meteen het initiatief. Zo hoort het ook: wij zijn PSV en in ons huis is niks te halen. Het was dan ook niet moeilijk om een Player of the Match te kiezen. Er kwamen er meerdere voor in aanmerking, bleek ook uit de stemming op internet.

Jetro Willems kreeg veel stemmen. Zijn assist waaruit de eerste goal viel was van grote klasse. Luuk de Jong speelde ook een goede wedstrijd en was altijd aanspeelbaar. Maar de eer ging naar Andres Guardado. Hij heerste op het middenveld. Na zijn publiekswissel kreeg hij dus ook een schaal als aandenken.

Laatst bijgewerkt : 19 okt 2014 - 9:06