Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > EL: Tweede ring deels in verkoop voor PSV - Panathinaikos

EL: Tweede ring deels in verkoop voor PSV - Panathinaikos

22 okt 2014 - Bron: PSV.nl - Door: Chris

De eerste ring van het Philips Stadion is bijna uitverkocht voor de Europese wedstrijd donderdag tegen Panathinaikos. Gezien de belangstelling zijn er ook vakken op de tweede ring van de zuidtribune in de verkoop gegaan. De tweede ring van de oosttribune was al beschikbaar. Lees hier hoe je er donderdag bij kunt zijn.

Tweede ring gedeeltelijk geopend
Inmiddels zijn er zo’n 20.000 kaarten voor donderdagavond verkocht en daarmee zitten de meeste vakken op de eerste ring vol. Enkel vak M is nog niet volledig uitverkocht. Vandaar dat PSV heeft besloten om naast de bovenste ring op de oosttribune, ook de vakken AA, BB, CC en CD op de bovenste ring van de zuidtribune open te stellen voor bezoekers. Per PSV Club Card kun je twee toegangsbewijzen kopen voor de wedstrijd tegen Panathinaikos. Kaarten voor de tweede ring van de oosttribune kosten € 17,50. Toegangsbewijzen voor vak AA, BB en M zijn € 25,00. Vak CC en CD € 35,00. Toegangskaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via internet en via PSV Kaartverkoop. Bestel je toegangskaarten online via PSV Kaartverkoop Online en je hebt de kaarten direct in huis! Je ontvangt een e-ticket, dat je thuis kunt printen. Daarnaast vindt er op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur kassaverkoop plaats aan de stadionkassa’s bij ingang 11. Ook dan kun je twee kaarten per PSV (Seizoen) Club Card aanschaffen.

Family Corner en Jongerenrang
Ook de Family Corner en de Jongerenrang (vak ZZ) zijn geopend. Kinderen tot en met 12 jaar betalen voor een toegangsbewijs op de Family Corner € 7,50. Volwassenen betalen daar € 17,50. Voor vak ZZ betalen jongeren tot en met 16 jaar € 10,- per kaartje.

Laatst bijgewerkt : 22 okt 2014 - 7:54