Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Onnodig

Blog van Harrie: Onnodig

24 okt 2014 - Door: Harrie Timmermans

De hand van Toon Gerbrands begint langzaam maar zeker zichtbaar te worden. Het is niet mogelijk om in amper 100 dagen alles naar je hand te zetten, maar het begin is gemaakt. Zo straalt hij uit dat er in de top geen excuses bestaan. Dat past niet in een topsportklimaat.

Hij eist 100% concentratie en toewijding en als dat niet gebeurt, worden spelers en staf daarop aangesproken. Ik kan met voorstellen dat Toon vandaag en morgen werk aan de winkel heeft bij de evaluatie van PSV - Panathinaikos. Want het gelijkspel was volstrekt onnodig.

Omdat ik graag meedenk met Toon hierbij alvast een aantal puntjes die ook op de tribune onderwerp van gesprek waren: waarom pakt Memphis een onnodige gele kaart? Waarom willen spelers in de zestienmeter nog een extra tegenstander uitkappen in plaats van op goal te rammen? Waarom pakt Bruma twee rode kaarten achter elkaar? En waarom laat de trainer in de slotfase zijn ploeg achteruit lopen in plaats van naar voren te verdedigen?

Het gelijke spel was een teleurstelling. Helemaal omdat de tegengoal zo laat viel. Maar er is natuurlijk geen man overboord. Want overwinteren in Europa heeft de ploeg helemaal in eigen hand. Zondag wacht weer een test: FC Utrecht uit. Ik heb er nu al zin in.

Laatst bijgewerkt : 24 okt 2014 - 8:48