Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Tien tegen twaalf

Blog van Harrie: Tien tegen twaalf

2 nov 2014 - Door: Harrie Timmermans

Toen ik zaterdagavond naar het Philips Stadion reed voor de wedstrijd tegen ADO was mijn verwachting dat het een gemakkelijke avond zou worden. PSV steekt immers in een aardige vorm en in thuiswedstrijden moet er sowieso in Eindhoven niks te halen zijn.

Er leek ook geen vuiltje aan de lucht. Tot aan het wegsturen van Jorrit Hendrix. Veel supporters zaten plaatsvervangend met hem mee te balen. Want de afgelopen wedstrijden speelde hij zo sterk dat de trainer niet om hem heen kon.

Vanaf dat moment speelde PSV tien tegen elf. Voor mijn gevoeld zelfs tien tegen twaalf. Want ik vond de scheidsrechter niet zijn beste wedstrijd fluiten, om het netjes uit te drukken. Hij zal bij die rode kaart best correct de regels toegepast hebben. Maar dat is heel ongeloofwaardig als je de rest van de wedstrijd niet consequent fluit.

Met pure wilskracht trok de ploeg de overwinning over de streep. Gesteund door de eigen Twaalfde Man. Als we dit soort wedstrijden winnend kunnen afsluiten, dan zitten we op de goede weg. Een weg die moet eindigen op het Stadhuisplein.

Laatst bijgewerkt : 2 nov 2014 - 8:42