Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Roda JC-PSV

Verkoopinformatie Roda JC-PSV

14 nov 2014 - Door: AR

Roda JC PSV (20-1-2015)

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Dinsdag 20 januari 2015, 20.00 uur

Let op: Momenteel is alleen de speeldatum aangepast. Verdere tijden en informatie komt niet overeen met de nieuwe speeldatum. Zodra dit bekend is zullen we dit communiceren.

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt uiterlijk dinsdag 16 december om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en een buscombi. Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar. In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er maximaal 450 kaarten beschikbaar voor de autocombi.
Per persoon kun je 1 toegangskaart kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten autocombi 9,00

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders 18,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders 28,00

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van parkeerterrein P3 in Kerkrade, dit kan vanaf 19.15 uur. Legitimatie Club Card verplicht.
Men is verplicht om met de auto naar Kerkrade te reizen en te parkeren op parkeerterrein P3, direct gelegen achter het bezoekersvak. Andere wijzen van (openbaar) vervoer zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Kerkrade te bezoeken, men dient rechtstreeks naar het stadion af te reizen.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 8 dec 2014 - 12:29