Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Dordrecht-PSV

Verkoopinformatie FC Dordrecht-PSV

14 nov 2014 - Door: AR

FC Dordrecht – PSV (06-12-2014)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 6 december 2014, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start zaterdag 15 november om 12.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 5 december om 14.00 uur.
Gezien de beperkte parkeercapaciteit ter plaatse en de mogelijkheid om zoveel als mogelijk supporters mee te nemen zijn er uitsluitend kaarten verkrijgbaar voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 20,20
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 30,20

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Dordrecht – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 18.45 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 14 nov 2014 - 9:41