Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Integratie lidmaatschap ONS PSV en Supportersvereniging PSV

Integratie lidmaatschap ONS PSV en Supportersvereniging PSV

15 nov 2014 - Door: ST

PSV en de Supportersvereniging PSV zetten een volgende stap in het intensiveren van de samenwerking. Vanaf volgend jaar worden het lidmaatschap van ONS PSV en de officiële supportersvereniging geïntegreerd, waarmee de overeenkomst verder invulling krijgt. Een grote stap voorwaarts voor beide partijen.

ONS PSV en Supportersvereniging PSV samen verder
De integratie van het lidmaatschap ONS PSV en de Supportersvereniging PSV komt voort uit de eerder geïnitieerde intensivering van de samenwerking tussen PSV en de supportersvereniging. Vandaag ontvangen alle leden van ONS PSV per brief informatie over de samenvoeging met de officiële supportersvereniging van PSV die in de loop van 2015 gestalte zal krijgen en waardoor fans kunnen profiteren van de belangrijkste voordelen van beide ledenprogramma’s.

Toelichting PSV
“Deze stap past in het verlengde van eerder gemaakte afspraken wat betreft een intensievere samenwerking met elkaar. Dat hebben we nog maar kort geleden openlijk uitgesproken en ik ben blij dat we daar nu op deze wijze opvolging aan geven”, aldus algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV.

Toelichting Supportersvereniging PSV
“Ook ik ben verheugd met de integratie van ONS PSV met de Supportersvereniging PSV. Daarmee wordt invulling gegeven aan de samenwerkingsovereenkomst die we gesloten hebben met PSV. Wij blijven er op de eerste plaats voor belangenbehartiging en voor de supporters. Een grote stap voorwaarts voor iedereen”, aldus Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersverenging PSV.

Over het lidmaatschap
Het samengevoegde lidmaatschap is bedoeld voor alle supporters die PSV een warm hart toedragen. Door de integratie krijgen leden vele voordelen, waaronder een Supporters Club Card, voorrang op tickets bij thuisduels, korting op busreizen naar uitwedstrijden in de Eredivisie, het clubblad van de Supportersvereniging PSV en korting bij de PSV FANstore. In het eerste kwartaal van 2015 treedt PSV verder naar buiten over de aangekondigde samenvoeging, die gaat vallen onder de verantwoordelijkheid van de supportersvereniging.

Laatst bijgewerkt : 15 nov 2014 - 11:56