Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Het verval was pijnlijk om te zien

Blog van Harrie: Het verval was pijnlijk om te zien

27 nov 2014 - Door: Harrie Timmermans

Voorafgaand aan de wedstrijd van PSV tegen Estoril konden we alvast een interessant voorproefje krijgen van de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Feyenoord. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de strijdlust en wedstrijdmentaliteit van onze Rotterdamse vrienden.

Daar waar Feyenoord tegen een sterker geachte tegenstander de verwachtingen overtrof, bleef PSV daarbij achter tegen de nummer twaalf van de Portugese competitie. De start was nog wel veelbelovend maar het verval gedurende de eerste helft was pijnlijk om te zien. Het zag er verdedigend wel erg stuntelig uit.

De regen was vervolgens de grote spelbreker. Het veld werd dusdanig onbespeelbaar dat staken uiteindelijk de enige optie was voor de scheidsrechter. Een besluit wat zorgt voor gemengde gevoelens.

De ploeg krijgt enerzijds tijd om zich voor te bereiden op het omdraaien van de wedstrijd, iets wat op een doorweekt veld in deze vorm moeilijk, zo niet onmogelijk zou zijn geweest. Het is echter tijd die afgaat van de voorbereiding op Feyenoord. En dat is een tegenstander die vol vertrouwen en tot de tanden toe gewapend naar Eindhoven komt. Of het moet zijn dat die wedstrijd zondag ook wordt verplaatst.

Laatst bijgewerkt : 27 nov 2014 - 22:54