Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Lichtpuntje in treurige soap

Blog van Harrie: Lichtpuntje in treurige soap

2 dec 2014 - Door: Harrie Timmermans

“Ken je die mop van PSV-Feyenoord? Die ging niet door!” Zo kun je ongeveer het nieuws van de afgelopen dagen samenvatten. Als je er van een afstandje naar kijkt, heeft het ook iets van een grap. Maar dan wel een hele slechte.

En wat je vaak ziet als er iets niet goed loopt: iedereen veegt zijn eigen straatje schoon. Het ligt altijd aan de ander en het resultaat is dat niemand verantwoordelijkheid neemt. Excuses en verklaringen, ze veranderen niks aan de situatie dat het lachwekkend is dat we in Nederland niet eens fatsoenlijk een voetbalwedstrijd kunnen organiseren.

En iedereen moet er ook zijn plasje overheen doen. Zijn het niet de autoriteiten in Kerkrade dan zijn het vandaag weer boze Ajax-fans die vinden dat de KNVB met twee maten meet omdat zij vorig jaar door overmacht niet naar Eindhoven mochten afreizen terwijl er nu wel rekening wordt gehouden met de komst van Feyenoord-supporters.

Ik vind dat nu juist het enige lichtpuntje in een verder treurige soap. Dat nu eens nadrukkelijk rekening gehouden wordt met de belangen van supporters die hun club bij uitwedstrijden willen ondersteunen. Nu zijn het fans van Feyenoord, een volgende keer misschien wel van Ajax. Dus al te veel reden om te piepen in Amsterdam is er niet wat mij betreft.

Laatst bijgewerkt : 2 dec 2014 - 13:58