Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Vitesse-PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinformatie Vitesse-PSV

17 dec 2014 - Door: AR

Vitesse – PSV

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 17 januari 2015, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 20 december om 9.00 uur en eindigt vrijdag 16 januari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Doordat een deel van de parkeerruimte bij het Gelredome wordt gebruikt voor de auto-combi zijn niet alle kaarten in het bezoekersvak beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn er daarom 820 kaarten beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 22,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,80

Opmerkingen Gelredome:
Op de tribunes en promenades van het Gelredome geldt een rookverbod. Tevens geldt rondom het stadion een alcoholverbod.

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats "de Gagel" aan de A50 tussen Oss en Nijmegen tussen afslag 16 en afslag 17. Het omwisselen vindt plaats tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak waar men de auto kan parkeren. In verband met de beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak, zijn er maximaal 270 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (tegenover de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Vitesse – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 18.15 uur vanuit Woerden bij het parkeerterrein achter het NS station.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

sfeeractie:
Bij deze uitwedstrijd wordt een sfeeractie georganiseerd. Speciaal hiervoor heeft PSV op verzoek een speciale ‘PSV on Tour sjaal’ uitgebracht die verkrijgbaar is van € 14,99 voor € 9,99. De sjaal is nu te bestellen in de voorinschrijving op (http://www.psvfanstore.nl/sjaal-psv-on-tour.html) en is vanaf dinsdag 13 januari verkrijgbaar in de PSV FANstore in het Philips Stadion. De winkel is op de wedstrijddag geopend tot het vertrek van de bussen in Eindhoven.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 18 dec 2014 - 9:01