Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Het begint weer te kriebelen

Blog van Harrie: Het begint weer te kriebelen

13 jan 2015 - Door: Harrie Timmermans

Dit jaar had de nieuwjaarsreceptie van PSV een heus thema: Passie, strijd en vertrouwen. Een thema waar wat mij betreft een woord aan toegevoegd wordt: verlangen. Want het verlangen naar sportief succes is groot onder de supporters.

Supporters die voor het eerst ook welkom waren op de receptie. Een goede zaak waarmee Toon Gerbrands duidelijk maakt dat hij serieus werk wil maken van het aanhalen van de band tussen supporters en club. De supporters zijn namelijk de ruggegraat van onze club.

Toen ik naar het stadion reed, merkte ik dat het weer begint te kriebelen. Want na alle woorden is de tijd van actie aangebroken. Met meteen twee traditioneel lastige uitwedstrijden op het programma. Te beginnen in Arnhem. Waar een grote groep fans de ploeg zal aanmoedigen.

Ik heb er zin in! Want een zware tegenstander is natuurlijk ook een geweldige kans om meteen te laten zien dat het PSV maar om één ding te doen is dit jaar: met een blinkende schaal op het Stadhuisplein staan aan het einde van dit seizoen.

Laatst bijgewerkt : 13 jan 2015 - 20:28