Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Belachelijke beslissing deerde PSV niet

Blog van Harrie: Belachelijke beslissing deerde PSV niet

3 feb 2015 - Door: Harrie Timmermans

De rode kaart die Kevin Blom na 30 seconden aan Jetro Willems gaf was onterecht. Ik snap ook wel dat een scheidsrechter geen beelden kan terugkijken maar als je zo snel een rode kaart trekt moet je wel heel zeker zijn van je zaak.

Het deed me denken aan een cruciale wedstrijd uit tegen FC Twente enkele jaren terug. Toen kreeg Kevin Strootman een dubieuze rode kaart van diezelfde scheidsrechter. Wat me toen vooral stoorde was het feit dat hij na afloop maar bleef volhouden dat hij een goede beslissing had genomen.

Genoeg over de scheidsrechter. Ik neem mijn petje af voor de ploeg. De belachelijke beslissing deerde PSV niet. Het overgebleven 10-tal ontpopte zich tot een ware vechtmachine. Niks het koppie laten hangen maar vol aan de bak.

En dan was 0-2 eigenlijk nog een milde uitslag. Want gelet op de kansen die onbenut werden gelaten had de score veel hoger kunnen uitvallen. We mogen best een beetje trots zijn. Hopelijk maakt de KNVB morgen meteen bekend dat rode kaart geseponeerd wordt. Op de een of ander manier heb ik daar echter weinig vertrouwen in.

Laatst bijgewerkt : 3 feb 2015 - 22:54