Home > Nieuws > Blog van Harrie: Wat een lekkere week!

Blog van Harrie: Wat een lekkere week!

8 feb 2015 - Door: Harrie Timmermans

Vijf minuten voor tijd in de wedstrijd tegen Willem II zag het er nog niet naar uit. Maar als we vandaag terug kijken kan er maar één conclusie zijn: wat een heerlijke week! De volle buit uit drie duels.

Tegen FC Utrecht was het zeker geen makkie. De eerste helft bleef de tegenstander zelfs moeiteloos overeind. Meteen na rust werd het verschil gemaakt. Maar ook toen gaf Utrecht niet op. Pas na de late 3-1 moest het hoofd gebogen worden.

De verleiding is groot om al in polonaisestemming te raken. Zeker met Carnaval voor de deur. Ik zei laatst gekscherend tegen Omroep Brabant dat we dadelijk in een winterjas op het Stadhuisplein staan. Maar laten we vooral ook waken voor overmoed.

En uitgaan van onze eigen kracht. Natuurlijk is het mooi als onze concurrent punten laat liggen maar wij moeten gewoon onze eigen punten halen. Hopelijk met Andres Guardado. Want deze Mexicaanse Knegselnaar is uitgegroeid tot een geweldige steunpilaar.

Laatst bijgewerkt : 8 feb 2015 - 9:52