Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Go Ahead Eagles-PSV

Verkoopinformatie Go Ahead Eagles-PSV

22 feb 2015 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 7 maart 2015, 18.30 uur

Verkoop:
In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd en het beperkt aantal kaarten (400 staanplaatsen) komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2013 6 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht. Voor deze groep start de verkoop zaterdag 21 februari om 09.00 uur.
Voor de overige PSV Uitkaarthouders start de verkoop op dinsdag 24 februari om 10.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 28,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (tegenover Mc Donalds, afslag 52 van de A59) en Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 22 feb 2015 - 18:34