Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Vreemde middag

Blog van Harrie: Vreemde middag

22 feb 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het was al met al een vreemde middag in het Philips Stadion. Dat PSV zou winnen van FC Dordrecht stond vooraf voor alle supporters vast. Maar dat het zou gebeuren in zon matige wedstrijd was toch wel verrassend.

Zeker na de hele snelle voorsprong na weer een assist van Jetro Willems. Voor de tweede wedstrijd achter elkaar verkozen tot Player of the Match. Verdedigend mag hij dan soms wat steekjes laten vallen, opbouwend levert hij keer op keer een belangrijke bijdrage en mag zich in de Eredivisie de koning van de assist noemen.

Vreemd was ook de arbitrage. Na het terugzien van de beelden vanavond zal Pieter Vink niet echt tevreden zijn met zijn assistent-scheidsrechters. Onterecht buitenspel vlaggen en niet opletten als een bal de doellijn passeert. Geen sterke beurt. Gelukkig waren de blunders wel gelijkmatig verdeeld over beide teams.

De uitslag van Willem II Ajax maakte het compleet. En daardoor groeide het gat met de Amsterdammers naar 14 punten. Een mooi en symbolisch getal. Op social media verschenen daarover meteen geestige plaatjes. Beetje humor moet kunnen. Ook al lachen ze in Amsterdam waarschijnlijk als een boer met kiespijn.

Laatst bijgewerkt : 22 feb 2015 - 17:49