Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Feyenoord-PSV

Verkoopinformatie Feyenoord-PSV

27 feb 2015 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 22 maart 2015, 14.30 uur

Verkoop:
In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2013 bij 4 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie aanwezig zijn geweest. Voor deze groep start de verkoop zaterdag 28 februari om 09.00 uur. Voor de overige PSV Uitkaarthouders start de verkoop op dinsdag 3 maart om 10.00 uur.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar in combinatie met een treinreis. Er zijn 1.200 kaarten beschikbaar voor PSV supporters.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijs:
Treincombi PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders € 40,00

Opmerkingen treincombi:
De 1e trein vertrekt vanaf het perron bij het Philips Stadion om 11.45 uur, de 2e trein om 12.15 uur. Men dient uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn en kan zelf kiezen met welke trein men wil reizen.
Terugkomst in Eindhoven is omstreeks 19.00 uur.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.


Laatst bijgewerkt : 27 feb 2015 - 9:54