Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Draad weer opgepakt

Blog van Harrie: Draad weer opgepakt

7 mrt 2015 - Door: Harrie Timmermans

De week die achter ons ligt, was niet de leukste van het seizoen. Verliezen van Ajax, auw! En mijn voorspelling kwam uit: diverse media stookten het vuurtje op met Willem van Hanegem die de kroon spande met zijn voorspelling dat PSV een ploeg heeft die zomaar in elkaar kan storten. Wishfull thinking waarschijnlijk van De Kromme.

En als het nieuws ook nog eens gedomineerd wordt door de nasleep van de ongeregeldheden van afgelopen zondag, dan is een licht onbestemd gevoel best te verklaren. Maar PSV heeft daar uitstekend op gereageerd in Deventer en de draad weer opgepakt. Petje af.

Een ploeg die zo kan omgaan met tegenslag toont aan volwassen te zijn. ďOnverstoorbaar", noemde Jeffrey Bruma het. Met een prima eerste helft werd de basis gelegd voor een simpele overwinning. Waarbij zelfs de krachten gespaard leken te worden.

Met twee doelpuntenmakers die ik het bijzonder gun. Memphis omdat hij daarmee zijn critici de mond weet te snoeren. En Guardado omdat het zijn eerste doelpunt is en hij het hele jaar al zo belangrijk is. Wat hoop ik toch dat PSV deze man weet te verleiden tot een langer verblijf bij onze club.

Laatst bijgewerkt : 7 mrt 2015 - 20:25