Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Twente-PSV

Verkoopinformatie FC Twente-PSV

19 mrt 2015 - Door: AR

FC Twente – PSV (04-05-2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 4 april 2015, 20.45 uur

Verkoop:
In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2013 6 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht. Voor deze groep start de verkoop vrijdag 20 maart om 10.00 uur. Dinsdag 24 maart wordt om 10.00 uur de verkoop vervolgd voor de volgende voorrangsgroep. Het aantal wedstrijden dat je moet hebben bezocht om in aanmerking te komen voor die voorrangsgroep wordt maandagmiddag gecommuniceerd op www.psv.nl en is afhankelijk van het aantal kaarten dat dan nog beschikbaar is.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 1.000 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als ook een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 20,80
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 29,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 39,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats Bolder, gelegen aan de A1 tussen afslag 26 en 27.
Het omwisselen vindt plaats tussen 19.15 uur en 19.45 uur. Bij het omwisselen ontvang je een routebeschrijving naar het stadion in Enschede. In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er voor de autocombi 240 kaarten beschikbaar.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A12), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Twente – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 17.45 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2015 - 9:48