Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Hoofd uit de wolken halen

Blog van Harrie: Hoofd uit de wolken halen

22 mrt 2015 - Door: Harrie Timmermans

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax werd er al druk gespeculeerd over de mogelijke kampioenswedstrijd. Als we zouden winnen van de Amsterdammers dan zou de wedstrijd tegen Feyenoord wel eens de kampioenswedstrijd kunnen zijn. Dat dachten we toen.

Na vanmiddag zijn we weer met beide benen op aarde beland. Want na Ajax wist ook Feyenoord ons af te troeven. Vooraf wisten we dat winnen in de Kuip geen appeltje eitje zou worden. De laatste jaren hadden dat bewezen. En al na 30 seconden had PSV tegen een achterstand kunnen kijken.

Ik kan maar moeilijk snappen waarom onze ploeg zo slap aan de wedstrijd begon. Daarna leek de controle over de wedstrijd terug te komen maar in de tweede helft lieten we ons verdedigend in de luren leggen. Santiago Arias wordt node gemist. En ook Nicolas Isismat op de bank zal zich afgevraagd hebben of hij het slechter zou hebben gedaan.

Op papier is 8 punten voorsprong met nog zes wedstrijden te gaan een droomuitgangspunt om de landstitel te veroveren. Er is dus absoluut geen reden tot paniek. Er is wel alle aanleiding voor een hartig gesprek in de ploeg. Want de trainer zal iedereen ervan moeten overtuigen om het hoofd uit de wolken te halen.

Laatst bijgewerkt : 22 mrt 2015 - 19:37