Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopvoorwaarden Excelsior-PSV

Verkoopvoorwaarden Excelsior-PSV

27 mrt 2015 - Door: AR

Excelsior - PSV (25/04/2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 25 april 2015, 20.45 uur

Verkoop:
Gezien de mogelijke sportieve belangen van deze wedstrijd, is het voor onze fans uitsluitend mogelijk om per buscombi deze wedstrijd bij te wonen. Door deze buscombi regeling heeft Excelsior wel medewerking verleend aan het uitbreiden van het bezoekersvak van 400 naar 650 plaatsen.

In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2013 10 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht ( /- 400 personen). Voor deze groep start de verkoop dinsdag 31 maart om 10.00 uur. Donderdag 2 april wordt om 10.00 uur de verkoop vervolgd voor de volgende voorrangsgroep. Het aantal wedstrijden dat je moet hebben bezocht om in aanmerking te komen voor die voorrangsgroep wordt woensdagmiddag gecommuniceerd op www.psv.nl en is afhankelijk van het aantal kaarten dat dan nog beschikbaar is.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58) en in Hendrik Ido Ambacht (parkeerplaats bij afslag 23 aan de A16). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 27 mrt 2015 - 11:47