Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Zondagschot op vrijdagavond

Blog van Harrie: Zondagschot op vrijdagavond

11 apr 2015 - Door: Harrie Timmermans

Vrijdagochtend publiceerde het Eindhovens Dagblad een interview met Joshua Brenet. Een mooi verhaal van een echte prof die elke dag zijn stinkende best doet om beter te worden. Met ook de nodige zelfreflectie. Je moet het maar durven zeggen, dat je weet dat de fans kritisch zijn op je prestaties en dat je hun vertrouwen nog moet zien te winnen.

Gisteren won hij de harten van de supporters door met een wereldgoal zijn ploeg over het dode punt heen te helpen. Een zondagschot op vrijdagavond. Het leek even te duren voordat hij besefte dat hij had gescoord. Maar toen werd hij bedolven onder zijn medespelers.

Een mooi moment wat aangeeft hoe de ploeg in elkaar steekt. Willen werken voor elkaar en je teammaten ook iets gunnen. En dan wordt er ook wel eens een kans gemist. Wat zeg ik, dan worden er ook wel eens tien 100%-kansen gemist zoals tegen PEC. Die overigens ook zomaar de gelijkmaker hadden kunnen scoren met dat schot op de lat.

De schaal is onderweg en dat is een heerlijk gevoel. Misschien al vanavond mogen we ons weer landskampioen gaan noemen. Eindelijk. Aan het lange wachten komt een eind. De lichtstad zal gaan gloeien van trots.

Laatst bijgewerkt : 11 apr 2015 - 8:04