Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De titel is weer thuis!

Blog van Harrie: De titel is weer thuis!

19 apr 2015 - Door: Harrie Timmermans

In de aanloop naar de kampioenswedstrijd tegen SC Heerenveen (die hun sportieve plicht meer dan goed vervulden door sterk tegenspel te bieden) werd ik door verschillende media bevraagd over mijn bij deze titel. Ik zei dan steevast: De titel is weer thuis!

Natuurlijk zit daar een portie grootspraak in. Maar wat is er mis van een beetje Brabantse branie? Ik raak ook niet van slag van Amsterdamse bluf. Kennelijk raakte ik met mijn opmerkingen toch een gevoelige snaar want ik heb nog nooit zoveel reacties gehad van niet PSV-supporters. En ik kan niet zeggen dat die vriendelijk waren.

Na afloop van de wedstrijd stond Marcel Brands in de spelerstunnel volop te genieten. Op zijn manier. Liever niet in de spotlights maar op de achtergrond. Onverstoorbaar. Bepaald geen spraakwaterval maar wat hij zegt over voetbal is raak.

In het voetbal moet het op het veld gebeuren. Maar als het goed zit op het “kantoor” zit het vaak ook goed op het veld. Met Marcel Brands dit seizoen in een rol die het verschil heeft gemaakt. Deze titel is dan ook zijn titel.

Laatst bijgewerkt : 19 apr 2015 - 9:40