Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Geen kadootjes

Blog van Harrie: Geen kadootjes

26 apr 2015 - Door: Harrie Timmermans

Stadion Woudestijn van Excelsior is een locatie die voor altijd een belangrijke plaats inneemt in de roemrijke historie van onze club. Op 29 april 2007 speelden de Rotterdammers tegen AZ in de kampioenswedstrijd van het seizoen. Bij winst zouden de Alkmaarders kampioen zijn.

Bert van Oostveen was aanwezig met de schaal en bij AZ stonden toen Toon Gerbrands en Marcel Brands aan het roer. Daar waar “29 april” voor ons geassocieerd wordt met een wonder, sluit ik niet uit dat Toon en Marcel nog wel eens midden in de nacht en badend in het zweet wakker worden, denkend aan die dag.

Dat Excelsior destijds PSV geweldig heeft geholpen om de schaal binnen te halen, betekende niet dat PSV een verlate wederdienst verrichtte. Excelsior kan de punten goed gebruiken om nacompetitie te ontlopen. Maar PSV gaf geen kadootjes weg.

En zo hoort het ook natuurlijk. Je sportieve plicht vervullen tot het laatste toe. Dat neemt niet weg dat ik een grote gunfactor heb naar Excelsior. Want zonder hen zouden we niet kunnen terugkijken op onze meest miraculeuze titel.

Laatst bijgewerkt : 26 apr 2015 - 9:19