Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Unieke Supporters-loterij ACTIE!!

Unieke Supporters-loterij ACTIE!!

29 apr 2015 - Door: Chris

Super-kans: Steun Hans Plesman en Nina Jansen voor de spierathon van stichting Spieren voor Spieren!

Doneer/koop € 5,= per lot en maak kans op:

een door de gehele selectie gesigneerd PSV Thuis-shirt van onze Memphis!! (gedragen tijdens een van zijn mogelijk laatste wedstrijden voor PSV)

(het shirt wordt ingelijst verloot)

Deelnamevoorwaarden:

  1. Per donatie van € 5,= ontvang je 1 lot, dus € 10,= is twee loten, € 25 is 5 loten etc. Hoe meer je doneert, hoe meer kans je maakt;
  2. In het aparte tekstveld op de donatiesite van Spieren voor Spieren dient de donateur/deelnemer in CAPS te vermelden "MEMPHIS". Dit veld verschijnt NA de iDeal betaling, aan het einde.
  3. Trekking vindt plaats door Nina Jansen op 13 juni en wordt gefilmd en gecommuniceerd;
  4. De kosten van de transactie (€ 0,40) neemt de deelnemer voor zijn rekening.


Spierathlon

Op zaterdag 13 juni organiseert Spieren voor Spieren een bijzonder evenement: de Spierathlon. Een uniek evenement, waar iedereen aan deel kan nemen. Jij dus ook! We sporten deze dag voor èn met kinderen met een spierziekte. Met elkaar zetten we onze gezonde spieren in voor zieke spieren. Het wordt het grootste ouder-kind sportevenement van Nederland. Het unieke is dat zowel kinderen met een spierziekte, als kinderen zonder beperking deze dag gaan sporten. Samen met jou als papa, mama, neef, nicht, oom of tante. Samen leg je een achtste triatlon af. Dat betekent dat jullie 500 meter gaan zwemmen, 20 kilometer gaan fietsen en 5 kilometer gaan lopen. Elk team bestaat uit een, twee of drie deelnemers en een kind. Belangrijkste is dat kind en volwassene(n) als team alle afstanden en onderdelen SAMEN afleggen.

Filmpje wat de Spierathlon goed weergeeft

Steun deelnemers Hans Plesman en Nina Jansen

Mijn naam is Hans Plesman en ik ben 43 jaar oud. Ik doe met veel plezier mee. Vorig jaar heb ik besloten om nog gezonder te leven mede door o.a. meer te gaan sporten. Ik ben gelukkig en bevoorrecht dat ik geboren ben met een gezond lichaam (behoudens mijn Astma) en heb een mooi leven tot nu toe. Dat is niet iedereen gegeven helaas. Als je een gezonde geest, gezonde botten en spieren hebt, dan ben je vind ik aan jezelf verplicht hier goed onderhoud op te plegen, o.a. door beweging. Als je dat door ziekte niet kunt, lijkt me dat enorm frustrerend en pijnlijk. Stel je eens voor, het oneerlijke gevoel van het dagelijks als klein kind geconfronteerd worden met je handicap! Ik heb, mede doordat ik in mijn directe omgeving te maken heb met mensen die door ziekte of handicap getroffen zijn, en niet het normale leven kunnen leven wat jij en ik gewend zijn, een enorm respect gekregen voor de instelling van deze mensen en hun directe omgeving.

Via Lars, een vriend van me, werd ik getipt op de Spierathlon. Een super-initiatief waaraan ik zeker meedoe. Op deze manier kan ik mijn verbondenheid tonen met de vechtlust van allen (inclusief de doctoren en onderzoekers) die oneerlijke ziektes als spierziekten bij nota bene kinderen willen bestrijden of er beter mee om willen leren gaan.

Samen met Nina Jansen, een meisje van 13 jaar met een spieraandoening, ga ik dan ook graag die 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Daarbij hoop ik dat we ondertussen veel lol samen beleven, alsmede dat we daarmee hopelijk heel veel geld in zamelen voor dit fantastische doel. We zijn het aan de volgende generatie verplicht om met veel effort deze spierziekten te lijf te gaan. Alle beetjes helpen!
Wie helpt me over de streep de 13e, geeft Nina en alle andere kinderen die 13e een mooie dag en geeft Spieren voor Spieren het financiële duwtje in de goede richting? Sponsor ons en geef! We gaan voor het maximale!

Namens Nina en Spieren voor Spieren ontzettend bedankt!


Met hartelijke groet,
Hans Plesman

Laatst bijgewerkt : 29 apr 2015 - 13:15