Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De hand van Thijs

Blog van Harrie: De hand van Thijs

30 jun 2015 - Door: Harrie Timmermans

De bal rolt weer. Terwijl veel supporters zich opmaken om van een welverdiende vakantie te gaan genieten, zit de vakantie van veel van onze jongens er al weer op en werken ze zich in het zweet op De Herdgang. De komende weken zal de definitieve selectie vorm en inhoud krijgen. Wie blijft er, wie gaat er weg en wie komt er bij.

Een mooi gezelschapsspel. En ondertussen is ook duidelijk geworden dat een echt PSV-icoon, Guus Hiddink niet verder zal gaan als bondscoach. Persoonlijk doet het me best pijn hoe er met hem wordt omgegaan. Alsof alle schuld bij Guus ligt. Iets meer respect was wat mij betreft op zijn plaats geweest.

De opmerkelijkste “transfer" tot dusver is misschien wel de komst van Thijs Slegers als perschef. Verrassend en misschien daarom wel juist heel verstandig. Want Thijs kent het wereldje van binnen en van buiten. Mij spreekt de door hem uitgesproken ambitie om van PSV de meest open en transparante club te maken erg aan. Want de website van PSV kwam vaak pas met nieuws naar buiten als alle andere media al met het nieuws waren gekomen.

De hand van Thijs lijkt al na twee dagen zichtbaar. Bijvoorbeeld door de nieuwe rubriek “PSV in the picture" op de website van de club waarin al het nieuws verzameld wordt wat andere media over ons brengen. De deuren en ramen open, lijkt het devies van Thijs. Natuurlijk kan hij lang niet alles brengen wat hij weet, de club heeft immers ook belangen. Maar zo’n simpel rubriekje is in ieder geval al een stap in de goede richting. Dat er nog meer mogen volgen.

Laatst bijgewerkt : 30 jun 2015 - 18:59