Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: “Ge houdt niks over"

Blog van Harrie: “Ge houdt niks over"

11 jul 2015 - Door: Harrie Timmermans

Voetbal is een geliefd gespreksonderwerp. Ook op een zomerse vrijdagavond op het terras. “Ge houdt niks over", zei iemand in mijn richting. Daarmee doelend op de transfer van Georginio Wijnaldum naar Newcastle United en eerder al het vertrek van Memphis Depay.

“Dik vijftig miljoen, noem dat maar niks". Ook aan deze medaille zitten twee kanten. De ene is dat we toppers als Memphis en Wijnaldum graag bij ons zien spelen. De andere kant is dat ze op enig moment niet meer te houden zijn en dan een mooi rendement opleveren. Het hoort ook bij ons “model" waarbij we een ideale springplank zijn voor de absolute top. Niks mis mee.

Zolang we er maar in slagen om het rendement weer slim en verstandig te investeren. In de jeugdopleiding en door slim te scouten. Ik heb er vertrouwen in dat er mensen aan het roer staan die weten hoe ze dat goed moeten doen. Succes smaakt naar meer en wat betreft ambitie moet de lat lekker hoog liggen.

In dat kader zie ik ook de gedachten omtrent een aandelenplan. Afgelopen week hebben we ons door Toon Gerbrands laten informeren over het idee. Want bij aandelen denk je aan zeggenschap en eigendom en dan is het logisch dat supporters daarover meer willen weten. De directie heeft aangeboden graag op een door ons te organiseren Forumavond tekst en uitleg te komen geven. Reken maar dat we dat aanbod aangenomen hebben.

Laatst bijgewerkt : 11 jul 2015 - 10:42